About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 22 octombrie 2013

Zuzu Zuzu  /  18:45  /  ,   /  1 comment
Frenezia legată de moştenitorul tronului britanic continuă, mâine, cu o nouă etapă: botezul regal al prinţului George Alexander Louis.
La trei luni după naşterea acestuia, George va fi botezat la capela regală din cadrul Palatului St. James (foto), la ora locală 15 (17, ora noastră). Ceremonia, una privată, va dura în jur de 45 de minute. De obicei, botezurile membrilor familiei regale au loc la Palatul Buckingham, prinţesa Beatrice fiind ultimul bebeluş cu sânge albastru care a fost creştinat la St. James, în 1988. Prinţul George va avea şase naşi, însă doar trei dintre ei au fost anunţaţi: Fergus Boyd, un prieten de facultate al Ducilor, Hugh van Cutsem şi Emilia D'Erlanger, ambii fiind amici din copilărie ai părinţilor.
La ceremonia care va fi ţinută de Arhiepiscopul de Canterbury vor participa Regina Elisabeta şi Ducele de Edinburgh, Prinţul Charles, Ducesa de Cornwall, soţii Middleton şi Prinţul Harry. Lista completă a invitaţilor nu a fost anunţată, însă se crede că aceasta nu este una prea lungă.
Foto: Diana cu Harry, sus, şi cu William şi Charles, jos.
După botez, va fi făcută publică o fotografie în care Regina va apărea împreună cu cei trei moştenitori ai tronului: Prinţul Charles, Prinţul William şi Prinţul George. Pe mâine!

Un comentariu:

  1. I enjoy what you guys are up too. This type of clever
    work and coverage! Keep up the wonderful works guys
    I've added you guys to our blogroll.

    Here is my blog; free music downloads (http://freemusicdownloadsb.com)

    RăspundețiȘtergere

Search