About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 23 octombrie 2013

Zuzu Zuzu  /  16:43  /  , ,   /  No comments
Cerere ca in filme: cum arata uriasul inel cu diamant pe care l-a primit Kim de la Kanye si ce suprize i-a pregatit rapper-ul pe stadionul inchiriat special pentru eveniment VIDEO
Daca "fostul" i-a scris cu petale de trandafiri pe pat "Vrei sa fii sotia mea?", Kanye West a ridicat miza in ceea ce o priveste pe Kim Kardashian si i-a pregatit o cerere ca in filme.
Nu stim la ce suprize aniversare s-a asteptat luni Kim Kardashian, dar cu siguranta gestul grandios al iubitului ei a luat-o pe nepregatite.

Kim a fost dusa pe stadionul AT&T Park din San Francisco, unde a fost intampinata de Kanye, o orchestra de 50 de persoane si de un panou urias pe care scris "TE ROG MARITA-TE CU MINEEE!!".

In momentul in care starleta a calcat pe gazon, formatia a inceput sa cante melodia "Young and Beautiful" a Lanei del Rey, urmata de "Knock Me Down", hit-ul lui Kanye.

Rapper-ul a scos apoi un inel cu diamant de 15 carate (cu 5 carate mai mic decat cel pe care Kim l-a primit de la fostul sot, Kris Humphries), estimat la 1.6 milioane de dolari, si i-a pus lui Kim intrebarea pe care cu siguranta o asteapta de cateva luni.

Odata ce Kim a spus "Da!", prietenii si familia ei, care se ascunsesera prin tribune au iesit din ascunzatoare si s-au grabit sa o felicite, iar cerul deasupra stadionului s-a umplut de artificii.

Evenimentul a fost din plin documentat pe Instagram si Twitter, atat de membrii clanului Kardashian, cat si de alti prieteni ai celor doi. Insasi Kim s-a grabit azi-dimineata sa posteze o imagine alb negru cu mana ei si inelul, in fundal fiind vizibil panoul urias cu rugamintea iubitului ei.







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search