About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

vineri, 7 decembrie 2012

Zuzu Zuzu  /  17:23  /  ,   /  No comments

In ultimii ani vedeta ne-a socat din ce in ce mai mult prin videoclipurile ei, cat si prin vestimentatie, fiecare aparitie a Rihannei pur si simplu ne lasa fara grai, insa in ceea ce priveste vocea, desigur avem numai cuvinte de lauda.
Desi familia, prietenii si fanii considera ca este o nebunie, Rihanna si Chris Brown declara ca isi doresc un copil. Cei doi au devenit din ce in ce mai apropiati si isi petrec tot mai mult timp impreuna, artista chiar a zburat cu avionul pana in Germania doar sa fie aproape de iubitul ei, ce se afla in turneu.
Hotarata sa faca acest pas, cantarea a discutat cu managerul si casa de productie. Din pacate artista nu a primit o veste prea buna, deoarece acestia i-au explicat ca are programul incarcat pana in 2014 si sa nu se gandeasca pana atunci la copii. Asadar Rihanna nu se va bucura prea curand de acel timp liber pe care si-l doreste alaturi de iubitul ei, Chris Brown, prin urmare poate si decizia ei pana la momentul respectiv se va schimba.
Apropiatii si familia o sfatuiesc pe artista sa se gandeasca mai bine ce face cu viata ei. “Nu mai pierde timpul cu Chris tu chiar crezi ca ar putea fi tatal potrivit pentru copilul tau”  acestea au fost cuvintele Monicai Braithwaite. Mama Rihannei nu este de acord cu nebuniile fiicei sale si o sfatuieste cum stie mai bine, in speranta ca aceasta isi va schimba decizia.
Facand abstractie de picanteriile din viata personala a vedetei, va recomand sa ascultati piesa “Diamonds”, odata si inca odata, personal imi place foarte mult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search