About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

vineri, 7 decembrie 2012

Zuzu Zuzu  /  17:21  /  ,   /  No comments

Actrita Anne Hathaway a marturisit pentru revista “Glamour” ca greutatea corporala a devenit o obsesie pentru ea din cauza celebritatii.
De curand, Anne Hathaway a trebuit sa slabeasca aproape 12 kilograme printr-o dieta foarte stricta pentru rolul prostituatei Fantine pe care il joaca in “Mizerabilii”. Din distributia filmului mai fac parte Hugh Jackman, Amanda Seyfried si Russell Crowe, iar premiera in Romania va avea loc pe 25 ianuarie 2013. Actrita declara ca este rusinata din cauza faptului ca este obsedata de greutatea sa corporala, insa aceasta manie este cauzata de aparitiile sale si de criticile pe care le-ar putea primi. La 30 de ani, Anne este complexata din cauza celebritatii sale care o aduce mereu in atentie publicului.
“Ma gandesc cat de ridicol arati cand ai o zi libera. Daca oamenii nu ar fi cu ochii pe mine as fi mult mai excentrica. Stiu ca asta ma face sa par lasa, dar prefer sa fiu considerata asa, decat sa port o palarie caraghioasa si sa sustin ca nu-mi pasa. Acum nu-mi prea doresc sa se faca glume pe seama mea. Asa ca ma imbrac cu ceva banal si ies in oras si incerc sa dispar.”
Dupa transformarea pe care a suferit-o corpul sau pentru rolul din “Mizerabilii”, Hathaway si-a pierdut putin din increderea in sine. Se intreaba mereu daca arata cum trebuie, fiind tot timpul stresata de forma corpului sau. Prezenta paparazzilor o streseaza cu atat mai mult, pentru ca si-ar dori sa fie ea insasi, nu sa afiseze mereu o anume atitudine.
Despre casnicia cu Adam Schulman, cu care s-a casatorit in luna septembrie, Anne Hathaway declara:
“Sunt convinsa ca mi-am gasit sufletul-pereche si sunt incantata ca voi avea la dispozitie tot restul vietii ca sa-l iubesc. Daca nu l-as fi intalnit pe el, cred ca nu m-as fi casatorit. Trebuie sa-ti doresti sa te casatoresti cu cineva si sa simti ca sentimentul este reciproc. Mariajul de dragul mariajului nu are niciun sens pentru mine. Adam e un om bun, foarte inteligent, iubeste cu tot sufletul si are principii sanatoase. E prietenul meu cel mai bun si-l iubesc!”

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search