About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 31 august 2015

Kim Kardashian si Kris Humphries

Au organizat o nunta cu fast, dar la numai 72 de zile Kim a intentat divort sub pretextul ca a facut o greseala si ca nu e deloc fericita alaturi de baschetbalist. Kris a fost foarte suparat pe circul din media si a spus numai lucruri rele despre fosta lui sotie.
Ariana Grande si Big Sean
Pareau combinatia perfecta intre fata bna si baiatul rau, insa relatia lor nu a durat prea mult. Cand s-au despartit, Big Sean a scris o piesa despre Ariana, scotand in evidenta cum reusea aceasta sa-l innebuneasca (nu in sensul bun al cuvantului).
Kanye West si Amber Rose
Putin invidioasa pe casnicia fostului iubit cu Kim Kardashian, Amber Rose a facut comentarii deplasate la adresa starletei de relaity show. Pentru a-i lua apararea, Kanye a spus ca, inainte sa se insoare cu Kim, a fost nevoit sa se spele bine, ca sa scape de "amprenta" pe care a lasat-o Amber Rose pe el.
Rita Ora si Rob Kardashian
Cei doi nu doar ca au regretat scurta relatie, dar s-au certat ca la usa cortului dupa despartire. Frustrat ca i-au fost dati papucii, fratele cel mic al lui Kim Kardashian a scris pe retelele de socializare ca, in timp ce era impreuna, Rita Ora il insela cu alti "zeci de barbati".
Taylor Swift si John Meyer
Artista era indragostita pana peste cap de acest Don juan al Hollywood-ului, cand el s-a despartit pe motiv ca o vede ca pe o sora, nu ca pe o iubita. Drept razbunare, Taylor a scris o piesa nu foarte flatanta despre John.
Holly Madison si Hugh Hefner
Desi relatia cu patronul imperiului Playboy a transformat-o in vedeta, dupa despartirea de Hugh, Holly a povestit ca trebuia sa fie beata sau drogata ca sa poata face sex cu el. Ea a dezvaluit o multime de detalii neplacute despre viata petrecuta in vila bogatasului, marturisiri care nu i-au picat bine acestuia.
*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search