About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 31 august 2015

Zuzu Zuzu  /  10:24  /  , , , ,   /  No comments







Taylor Swift
Este iubitoarea incontestabila de baieti rai. Pana acum, a avut cateva relatii publice extrem de controversate cu barbati care au parasit-o si care au vorbit foarte urat despre ea apoi. Ii plac rockerii si artistii neintelesi, iar printre cei care au ranit-o pana acum se numara John Mayer, Harry Styles, Joe Jonas si Jake Gyllenhaal.
Rihanna
Toti stiu ca a fost agresata de Chris Brown, care a fost pedepsit si in instanta pentru gesturile lui violente. Rihanna nu pare insa sa se poata abtine si, in ultimele luni, s-a spus ca ar fi avut legatura cu cativa dintre cei mai mari Don Juani de la Hollywood: Leo DiCaprio, Drake si Lewis Hamilton.
Charlize Theron
Faptul ca a reusit sa-l cuminteasca pentru o vreme pe bad boy-ul Sean Penn nu mai este un mister pentru nimeni. Charlize Theron a fost insa inselata in mod grotesc de un fost iubit pe nume Stuart Townsend. Dupa o relatie de 10 ani, aceasta a aflat ca barbatul avea o a doua familie in Costa Rica si ca cealalta partenera ii facuse 2 copii.

Katy Perry
Face ce face si cade prada baietilor rai. La inceputul carierei, Katy forma un cuplu cu artistul Travie McCoy, care si-a recunoscut depndenta de droguri. Dupa ce s-a despartit de el, s-a maritat cu Russel Brand, comediant britanic care i-a cerut divortul prin telefon si apoi a ironizat-o. Recent, ea s-a despartit de Casanova John Mayer, unul dintre cei mai rai si mari Don Juani de la Hollywood.

Demi Lovato
Fosta vedeta Disney s-a simtit atrasa mai ceva ca un magnet de baieti rai, care i-au frant inima. Printre iubitii celebri se numara Wilmer Valderrama, Trace Cyrus si Joe Jonas. Despre Wilmer se spune ca ar fi inselat-o (desi ea l-a iertat si momentan formeaza un cuplu), iar despre Joe Jonas ca a parasit-o si a vorbit-o de rau dupa ruptura.
                        
Kate Moss
Topmodelul a avut o afinitate pentru rockeri si tipi celebri cu imagine de barbati fatali. Printre altii, ea s-a iubit cu Johnny Depp, Lenny Kravitz si Pete Doherty, iar recent a divortat de Jamie Hince, pe motiv ca acesta era prea "prietenos" cu anumite femei din anturajul lui.
                        
Pamela Anderson
A avut de-a face numai cu rockeri si barbati cu imagine dura, printre care se numara Tommy Lee,  Rick Salomon, Vince Neil, Kelly Slater, Antonio Sabato Jr, Kid Rock si Fred Durst. Ghinionista, Pamela a luat chiar hepatita C din cauza unui fost iubit si a ajuns sa se casatoreasca de doua ori cu al treilea sot, crezand ca relatia lor va functiona. Momentan sunt divortati pentru a doua oara.

*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search