About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

duminică, 1 decembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  20:32  /  ,   /  No comments
Paul Walker
Paul Walker, actorul american din faimosul film The Fast and The Furious a murit in urma unui accident de masina, la doar 40 de ani.


Paul Walker a murit într-un accident care a avut loc in Los Angeles, in timp ce era pasager intr-o maşină Porsche, condusă de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Ambii pasageri şi-au pierdut viaţa. Potrivit site-ului de ştiri TMZ, maşina a lovit un copac, apoi a explodat. „Cu inima îndoliată trebuie să confirmăm că Paul Walker a murit într-un tragic accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten. Ambii şi-au pierdut viaţa. Vă mulţumim pentru răbdare şi, asemeni vouă, suntem uimiţi şi întristaţi de această veste (...) Vom face tot posibilul să vă ţinem la curent despre modalităţile în care vă puteti adresa condoleanţele”, este mesajul postat de echipa actorului pe Facebook.

Actorul american Paul Walker a jucat în peste 30 de filme, cele mai cunoscute roluri ale sale fiind în peliculele „Varsity Blues” (1999) şi celebra serie „The Fast and The Furious” (2001; 2003; 2009). Actorul filma în prezent pentru o nouă peliculă „Fast & Furios”, programată să fie lansată anul viitor.



Ultimele imagini cu Paul Walker, din The Fast and The Furious, în viaţă





Mesajele de adio ale vedetelor, după moartea lui Paul Walker
Paul Walker
Moartea lui Paul Walker i-a dat peste cape pe foarte mulţi actori de la Hollywood, care şi-au exprimat durerea prin intermediul paginilor de socializare.
Vin Diesel, partenerul lui din filmul The Fast and The Furious, a fost cel care a dat dovadă de faptul că moartea lui Walker l-a afectat crunt însă şi multe alte nume grele din industria filmului au arătat că-i împărtăşesc sentimentele. 

"Toată puterea, dragostea şi credinţa mea se îndreptă către familia lui Walker. Ne găsim puterea .. în lumina lui. Te iubesc, frate", a scris şi actorul Dwayne Johnson.

Actriţa Jessica Alba a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că, în acest moment, gândurile ei se îndreaptă către familia actorului. "A fost o persoană minunată", a mai scris aceasta.
Totodată, Alyssa Milano a scris: "Nu, nu, nu! Odihneşte-te alături de îngeri. Tu, băiat simpatic".

De asemenea, actorul James Franco a publicat o poză cu actorul alături de mesajul "Multă dragoste pentru Paul Walker. Foarte trist. A oferit multă bucurie".

Regizorul Roland Emmerich a scris: "Sunt extrem de trist la aflarea veştii că Paul Walker a murit. Odihneşte-te în pace".


Printre vedetele care şi-au exprimat regretul s-au regăsit şi rapperul Ludacris, James Van Der Beek, Michael Ealy şi Aaron Carter.

Mesajul sfâşietor al fiicei lui Paul Walker, după moartea actorului

Dispariţia neprevăzută a lui Paul Walker a aşternut tăcere peste efervescentul Hollywood. Fiica actorului a găsit puterea de a posta un mesaj în amintirea  tatălui său.
Meadow Walker a mărturisit că durerea pe care o resimte din cauza pierderii tatălui ei nu poate fi descrisă în cuvinte şi că nu şi-ar fi putut imagina aşa ceva nicicând.

"Cei mai mulţi dintre voi mă cunosc drept fata lui Paul Walker. Tatăl meu a fost un om minunat! Întotdeauna a avut mai multă grijă de cei din jurul lui decât de el. Nu pot să descriu ceea ce simt, însă simt foarte multă durere, sufletul mă doare cumplit. Nu m-am așteptat că va veni o astfel de zi, nu mi-aș fi putut imagina așa ceva. Am vrut să mă trezesc din coșmarul ăsta și să mă întorc la viața mea de dinainte. Steaua mea albastră este în cer. Va avea mereu un loc special în inima mea mereu. Ai făcut istorie! Te iubesc!", a scris Meadow pe contul său de Facebook.


Paul Walker a murit, duminică, într-un accident care a avut loc in Los Angeles, în timp ce era pasager într-o maşină Porsche, condusă de unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Potrivit site-ului de ştiri TMZ, maşina a lovit un copac, apoi a explodat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search