About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 4 decembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  17:54  /  ,   /  No comments
Britney Spears (32 de ani) are planuri mari. Artista a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, David Lucado, şi cei doi plănuiesc o căsătorie secretă în Hawaii.
„Britney este super îndrăgostită şi vrea să se căsătorească chiar la începutul anului", a declarat un prieten apropiat al artistei. În plus, imediat după ce a cerut-o de soţie, David, care lucrează la o firmă de avocatură, a dus-o pe Britney să o prezinte familiei lui. Prieteni ai cuplului au mărturisit pentru presa de peste Ocean că protagonista hitului „Oops!...I did it again!" este în culmea fericirii şi e mai pregătită ca oricând să păşească iar în faţa altarului.

"Britney este pregătită să se căsătorească iar şi să aibă mai mulţi copii. Îşi doreşte foarte tare o fetiţă şi e convinsă că a găsit bărbatul potrivit", a mai declarat sursa. Britney Spears a început deja să facă pregătirile de nuntă, care va avea loc în Hawaii, însă detaliile marelui eveniment vor rămâne secrete. Frumoasa cântăreaţa a mai fost căsătorită de două ori. Pentru o scurtă perioadă cu Jason Alexander şi apoi cu Kevin Federline, tatăl celor doi băieţi ai ei, Sean (8 ani) şi Jayden (7 ani).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search