About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 8 mai 2013

Zuzu Zuzu  /  16:14  /  ,   /  No comments
In urma cu cateva saptamani era plina de celulita, azi e perfecta pe coperta Shape. Care e adevarul despre corpul lui Britney Spears?
Britney Spears este una dintre cele mai photoshopate vedete din showbizul international. In viata de zi cu zi, vedeta nu se fereste sa isi arate micile imperfectiuni, purtand pantaloni extrem de scurti sau haine sumare, asa ca putem vedea clar diferenta dintre imaginile retusate din reviste si cele din realitate.

e coperta revistei Shape, Britney Spears apare intr-un costum de baie alb si cu o silueta perfecta, fara pic de celulita...asta in conditiile in care luna trecuta vedeta era surprinsa intr-o ipostaza nu tocmai magulitoare, care contrazice ceea ce vedem in paginile revistei Shape. 

Britney a vorbit despre silueta sa intr-un intreviu pentru revista Shape: "Azi imi place, maine nu. Am peste 30 de ani acum, asa ca trebuie sa muncesc mult mai intens pentru a-mi mentine silueta", a spus vedeta.

Artista incearca sa se mentina in forma practicand yoga si urmarindu-si greutatea cu ajutorul unui program special, Nutrisystem, asemanator cu Weightwatchers, cel cu care a slabit Jessica Simpson.

Cantareata a recunoscut ca dietele nu sunt punctul sau forte. " Mi-e greu sa tin dieta...mai ales ca specialitatea mea sunt spaghetele, briosele si fursecurile", a dezvaluit Britney Spears.
Trick of the light or a cellulite blight? Britney Spears displayed her dimpled thighs as she left the gym in checked shortsDimpled: There was no hiding Britney's unsightly cellulite in the harsh sunlight We can work it out: Despite spending much of her time in the gym, Britney still showed any woman can suffer from orange peel thighs


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search