About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 8 mai 2013

Zuzu Zuzu  /  16:12  /  , ,   /  No comments
Imaginea prin care vrea sa demonstreze ca ea si Beyonce nu se urasc. Ce a facut Kim Kardashian la MET Gala
Kim Kardashian tanjeste de ani buni dupa prietenia lui Beyonce, insa aceasta se lasa greu. In ultimul an au aparut zvonuri potrivit carora Beyonce ar evita-o pe Kim, in ciuda faptului ca sotul ei, Jay Z, este foarte bun prieten cu iubitul starletei, Kanye West.

Beyonce si Kim Kardashian s-au intalnit in urma cu doua seri la MET Gala, unde au fost amandoua criticate pentru alegerile vestimentare facute. Ca sa demonstreze ca se intelege bine cu Beyonce, Kim s-a fotografiat alaturi de cantareata si de sora acesteia, Solange, si a postat imaginea pe Twitter pentru a se lauda fanilor.

Beyonce si Kim Kardashian au fost surprinse extrem de rar vorbindu-si. Se znoneste ca Beyonce ar fi interzis-o in cercul sau de prieteni, dupa ce fanii au criticat-o in urma unei aparitii alaturi de Kim la un concert. Admiratorii cantaretei nu vad cu ochi buni prietenia cu Kim. La un concert pe care Kanye West si Jay Z l-au sustinut impreuna, Beyonce a evitat-o cu buna stiinta pe Kim.

"Fetele nu s-au inteles niciodata pana acum. E pacat, pentru ca Jay-Z si Kanye sunt atat de apropiati. Beyonce a vazut-o mereu pe Kim ca pe un star de reality TV care nu si-a castigat averea cu vreun talent", spunea un apropiat al lui Beyonce pentru The Sun.

"Nu este adevarat. Beyonce este atat de draguta. Nu stiu de unde apar zvonurile astea!", a negat Kim Kardashian.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search