About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 22 aprilie 2013

Zuzu Zuzu  /  17:57  /  ,   /  No comments

Kim Kardashian mai are de asteptat pana la vara venirea pe lume a primului ei copil. Vedeta a marturisit in cadrul unei emisiuni tv ca pana acum sarcina nu a fost deloc cum se astepta sa fie. 

Obisnuita cu sarcinile usoare ale surorii sale, Kourtney, Kim a fost socata de dificultatile prin care a trebuit sa treaca.

Kim a marturisit ca a suferit atat de mult din punct de vedere fizic incat a sfatuit-o pe sora sa Khloe sa nu ramana niciodata insarcinata.

"Simt durere in orice loc al corpului. Imi imaginam ca sarcina mea va fi o experienta minunata, in care voi manca tot ce am pofta, ma voi simti grozav, dar nu e deloc asa", a spus Kim.

"O doare spatele, o dor sanii, o doare stomacul, o dor picioarele, capul, ochii, nasul si plange non stop", a povestit exasperata sora lui Kim, Khloe.

Kim a recunoscut ca are si nefericitul obicei de a cauta pe internet informatii despre sarcina si se ingrozeste de tot ceea ce citeste. "Devin paranoica si incep sa caut pe google diverse chestii, iar ceea ce citesc ma ingrozeste", a spus Kim.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search