About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 22 aprilie 2013

Zuzu Zuzu  /  17:58  /  , ,   /  1 comment
Dovada suprema ca Justin Bieber si Selena Gomez s-au impacat a aparut pe internet si a fost stearsa imediat. Vezi fotografia buclucasa
S-au certat, s-au despartit si au jurat ca nu se vor mai impaca vreodata, dar in ultimele zile au decis sa treaca peste neintelegeri si sa mai dea o sansa iubirii lor.

In urma cu numai cateva zile, publicatiile de tip tabloid din intreaga lume au scris ca fosta vedeta Disney, Selena Gomez, a facut o vizita misterioasa in Norvegia, acolo unde fostul iubit sustinea un concert din cadrul turneului mondial pe care il are planificat in aceasta perioada a anului.

La scurt timp de la aterizarea ei, jurnalistii au precizat ca Selena s-ar fi sarutat cu Justin Bieber si ca cei doi pareau fericiti si indragostiti pe strazile din Oslo. Sceptici, fanii celor doi nu s-au grabit sa dea curs zvonurilor, crezand ca reporterii nu vor decat sa vanda subiectul si fiind convinsi ca tinerii nu s-au impacat.


Mare le-a fost mirarea, deci, atunci cand insusi Justin a postat pe contul lui de Twitter o imagine in care o imbratisa pe Selena. Poza a fost stearsa la scurt timp de la publicare insa, semn ca cei doi nu sunt pregatiti sa confirme reluarea relatiei.


Un comentariu:

  1. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it ;)
    I'm going to revisit once again since I bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.


    Here is my blog :: free minecraft games

    RăspundețiȘtergere

Search