About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 23 aprilie 2013

Zuzu Zuzu  /  16:14  /  ,   /  No comments
Si-a dorit extrem de mult un stranepot si mare i-a fost bucuria cand Kate si William i-au dat vestea cea mare. Din pacate pentru Regina Elisabeta insa, bucuria venirii pe lume a mostenitorului nu va fi completa.

Potrivit DailyMail, Kate si Printul William au decis ca imediat dupa nasterea copilului lor se vor muta in casa familiei Middleton. Spre dezamagirea Reginei deci, ea nu va putea petrece foarte mult timp in preajma bebelusului, cel putin in primele luni.
Decizia surprinzatoare care o va supara pe Regina Elisabeta. Ce vrea sa faca Ducesa de Cambridge dupa ce naste

Astfel, incepand cu luna iulie, familia va locui in resedinta de tip Georgian in valoare de 7 milioane de lire a lui Carol si Michael Middleton, situata undeva in Berkshire. Kate se simte mai in siguranta si mai confortabil acolo, scrie tabloidul britanic, asa ca va lasa in urma Ammer Hall, casa de tara a cuplului regal, dar si Nottigham Cottage, o alta proprietate a Monarhiei. De Palatul Buckingham nici nu se pune problema.

In timp ce britanicii sustin ca Ducesa a stabilit deja ce se va intampla dupa nastere, E!News, un site american de gossip, sustine ca viitoarea mamica ar fi spus ca e inca prea devreme sa stabileasca ce va face dupa venirea pe lume a bebelusului.

Ce-i drept, zvonul imprastiat de presa britanica este destul de plauzibil, avand in vedere ca orice proaspata mamica are nevoie de sprijinul familiei dupa nastere. Cine ar fi mai potrivita pentru una stfel de rol daca nu familia lui Kate?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search