About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 23 aprilie 2013

Zuzu Zuzu  /  16:15  /  ,   /  No comments
Cu sanii la vedere intr-o imagine lipsita de inhibitii. Cum a pozat Rihanna topless inainte de concertul din Atlanta ndash; FOTO
In ultima vreme, nu exista zi in care Rihanna sa nu ajunga pe primele pagini ale tabloidelor datorita gesturilor scandaloase pe care le face. Daca ieri a fost taxata pentru gesturile obscene pe care le-a facut in Florida, astazi ea socheaza cu o poza topless.

A declarat in nenumarate ocazii ca este foarte multumita de felul in care arata si ca a crescut intr-o cultura in care corpul uman este pretuit si chiar expus. Astfel, mandra de originile ei si de invataturile pe care le-a primit, Rihanna nu ezita sa se pozeze cat mai dezbracata posibil.

Cea mai recenta poza topless a cantaretei o arata pe aceasta in cabina de proba, purtand lenjerie intima verde si acoperindu-si sanii goi cu un material alb, in timp ce stilistul ei se ocupa de felul in care ii sta parul.

Poza a fost publicata pe Twitter de artista in varsta de 25 de ani, care se pregatea sa urce pe scena din Atlanta si sa sustina un spectacol din cadrul turneului Diamonds Worl Tour.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search