About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Zuzu Zuzu  /  08:40  /  , ,   /  2 comments
Sunt intotdeauna departe unul de celalalt cu toate ca joaca in acelasi serial, iar carcotasii au sustinut adesea ca daca nu diferenta de varsta va fi cea care ii va desparti, distanta va conduce la separarea lor.
S-au despartit Nina Dobrev si Ian Somerhalder?  Am gasit pe altcineva care sa-mi tina de cald
De aceea, unul dintre mesajele pe care le-a transmis Nina pe retelele de socializare i-a pus pe ganduri pe admiratorii cuplului, care nici macar nu pot concepe despartirea dintre Elena si Damon/Nina si Ian.

"Inca o dimineata racoroasa… Ii sunt profund recunoscatoare celui care a inventat scaunele auto cu incalzire. Geniu! Oricine ai fi, te-as putea saruta chiar acum", a scris actrita, care nu rateaza nicio ocazie pentru a le impartasi fanilor noutati de pe platourile de filmare.

La scurt timp de la publicarea mesjaului, ea a actualizat pagina cu un nou status: "Google zice ca Robert Ballard. Robert, iti multumesc! Mi-ai incalzit fundul in nenumarate ocazii. Am gasit deci pe altcineva care sa-mi tina de cald".

Asa cum fanii ei s-au obisnuit deja, Nina adora sa flirteze cu Ian prin intermediul retelelor de socializare si, cu toate ca indragitul actor nu raspunde provocarilor ei, vedeta continua sa ii transmita tot felul de mesaje codate.

Momentan Dobrev filmeaza undeva in Atlanta, unde trebuie sa inregistreze scene de primavara si vara cand afara sunt -3 grade Celsius. De cealalta parte, Ian se pregateste sa faca o calatorie la Moscova, unde va pleca fara frumoasa lui partenera.

2 comentarii:

  1. Heya i am for the first time here. I found this board and I find It
    truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something
    back and aid others like you aided me.

    Here is my web site ... minecraft download

    RăspundețiȘtergere
  2. I simply could not go away your web site before suggesting that I
    actually enjoyed the usual information a
    person supply in your guests? Is gonna be back frequently in order to investigate cross-check new posts

    Review my web-site - DustyVWalson

    RăspundețiȘtergere

Search