About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 23 ianuarie 2013

Zuzu Zuzu  /  13:31  /  ,   /  No comments
Pippa Middleton, furioasa pe Kate si pe familia regala. De ce se considera sora Ducesei o victima
Se pare ca a fi cumnata unui Print mostenitor are si parti negative. Cel putin asa sustin surse din anturajul Pippei care, zilele acestea are numai reprosuri la adresa familiei cumnatului ei si a surorii ei mai mari.

Dupa cum v-am anuntat acum cateva luni, Pippa Middleton a scris un ghid de organizare a petrecerilor si evenimentelor festive, numit "Celebrate".

Avand in vedere ca editura la care a publicat volumul i-a propus sa scrie inca doua carti, una despre planificarea nuntilor si una despre organizarea petrecerilor pentru copii, Pippa si-a dat demisia din job-ul de event manager pe care il ocupa si s-a pregatit pentru o cariera scriitoriceasca.

Din cauza faptului ca vanzarile cartii n-au fost nici pe departe cele asteptate, editura a anulat viitoarele volume ale Pippei. Unul dintre motivele pentru care publisherii credeau ca "Celebrate" va vinde este, evident,  relatia ei cu casa regala, dar si viata ei sociala tumultoasa, care a adus-o in ultimul an nu de putine ori pe prima pagina a ziarelor. Din nefericire pentru ea, insa, reprezentantii Casei regale si sora ei mai mare au inceput sa-i impuna Pippei un stil de viata mai temperat, care i-a distrus imaginea de "party girl" si "socialite", transformand-o intr-o aparitie cuminte si neinteresanta. 

"Pippa e incredibil de dezamagita pentru ca trebuie sa aleaga, efectiv, intre cariera si familie. A devenit tot mai frustrata si furioasa ca reputatia si stilul ei de viata au fost afectate de constrangerile vietii regale, mai ales ca ea nu face propriu-zis parte din familia regala. De fapt, s-a cam saturat. Cum nu e un membru al familiei regale, i-a ajuns sa ii fie controlat orice aspect din viata personala, doar pentru ca sora ei s-a casatorit cu un Print. Se simte captiva ca un animal si situatia asta o deprima", a declarat un apropiat din anturajul ei pentru CDL.com. 

Daca este sa analizam situatia la modul realist, Pippa nu ar fi primit oferta de a scrie o carte daca nu ar fi fost cumnata Printului William, asa ca poate ar fi trebuit sa se gandeasca ca noul ei statut are si dezavantaje, nu doar beneficii. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search