About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

vineri, 25 ianuarie 2013

Zuzu Zuzu  /  15:28  /  ,   /  No comments

Se pare că decizia de a face playback, la ceremonia de învestire a președintelui Barack Obama, i-a aparținut vedetei de culoare. Aceasta a hotărât să nu cânte live pentru că a ajuns cu puțin timp înainte de deschiderea oficială a evenimentului și nu a mai avut timp să repete cu Orchestra Marinei. Sursa susține că, deși nimeni nu pune la îndoială talentul și profesionalismul artisteo, dacă ar fi cântat ”pe viu” și ar fi greșit vreo notă, aceasta ”ar fi intrat în istorie” cu o mare gafă.
"Nu a crezut ca a facut ceva rau. Pavarotti a făcut-o! Era ger afară și, dacă greșea vreo notă, ar fi intrat în istorie. Toată lumea folosește înregistrări, chiar directorul muzical (al evenimentului, n.r.) a sfătuit-o. Nici orchestra nu a cântat live, din cauza temperaturilor scăzute", a declarat oficialul, adăugând că solista a și cântat, dar a folosit, pe fundal, și o înregistrare.
La sfârștul săptămânii trecute, în cadrul ceremoniei de învestire în funcție a președintelui american Barack Obama, ales pentru al doilea mandat, Beyonce a fost invitată să cânte imnul național. Cunoscută drept o profesionistă, solista și-a dat cu firma-n cap din cauza faptului că ar fi făcut playback.
Interpreta a fost văzută la un moment dat nu a reușit să se mai sincronizeze cu ceea ce se auzea pe fundal, lucru care ar fi dat-o de gol. Alte voci susțin cu vehemență faptul că vedeta a făcut playback după ce, aceasta a postat pe un site de socializare o fotografie în care apărea într-un studio de înregistrare, având în față o foaie pe care erau așternute versurile imnului național.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search