About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

vineri, 25 ianuarie 2013

Zuzu Zuzu  /  15:31  /  , ,   /  No comments

Declaratia care o va infuria pe Jennifer Aniston. Cum justifica Angelina ca l-a furat pe Brad Pitt pe cand era casatorit
Angelina Jolie a acordat recent un interviu foarte interesant revistei "Total Film Magazine". In el a vorbit despre numeroase subiecte, inclusiv despre cum s-a indragostit de Brad Pitt in timpul filmarilor la "Mr. & Mrs. Smith", cu 9 ani in urma.

Dupa cum bine stiti, la vremea respectiva Brad era casatorit cu Jennifer Aniston, dar asta nu l-a impiedicat sa aiba o relatie amoroasa cu Angelina. Privind retrospectiv, starul din "Tomb Raider" a povestit:

"Da, vorbim despre perioada aceea. Ne uitam la copiii nostri. Nu sunt o persoana care sa creada in destin si soarta, dar nu pot sa intorc spatele atunci cand vad semne atat de clare."

Cu alte cuvinte, Angelina spune ca a fost destinul, nu o alegere constienta, cel care a pus capat unei casnicii de 5 ani. De asemenea, pare ca foloseste copiii ca sa justifice situatia respectiva, desi multi dintre ei nici nu existau la vremea respectiva.

Evident, lucrurile dintre Brad si Jennifer nu erau grozave la momentul acela. Daca ar fi fost un un cuplu fericit, nici macar o femeie cu fizicul Angelinei nu ar fi putut strica lucrurile intre ei. In plus, Brad a spus in nenumarate randuri ca isi doreste o familie mare, chiar inainte de Angelina si Jennifer inca nu a ramas insarcinata. 

Oricum ar sta lucrurile, ni se pare destul de urat din partea Angelinei sa insinueze ca modul in care a ajuns sa aiba o relatie cu Brad a fost mana destinului,  si apoi sa foloseasca copiii pentru a demonstra ca asa a fost menit sa fie. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search