About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 3 decembrie 2012

Zuzu Zuzu  /  17:08  /  ,   /  No comments

Fostul iubit al Shakirei, Antonio de la Rua, a dat-o in judecata pe cantareata, cerandu-i despagubiri de 100 de milioane de dolari.
Shakira si Antonio de la Rua au format un cuplu timp de 11 ani, despartindu-se pe cale amiabila in august 2010. De la Rua a intentat proces impotriva Shakirei, declarand ca a fost “principalul arhitect” al planului de business care a facut-o pe cantareata columbiana un star mondial. Cu putin timp inainte de a o cunoste de cantareata, Antonio concepuse campania prin care tatal sau, Fernando de la Rua, a devenit presedintele Argentinei.
Dupa ce au devenit iubiti, De la Rua a insotit-o pe Shakira in primul ei turneu mondial, “The Tour Of The Mongoose”, care nu a fost unul profitabil. Acesta a fost motivul pentru care cantareata si-a concediat managerul, inlocuindu-l cu Antonio. In 2004 au convenit, printr-un acord verbal, ca el sa obtina un procent din profiturile rezultate din vanzarile muzicale. De la Rua declara ca a obtinut 300 de milioane de dolari din contracte si ca a contribuit major in lansarea hiturilor “Hips don’t lie”, “She wolf” si “Waka waka”.
El a fost managerul cantaretei timp de 6 ani si acum doreste sa recupereze veniturile care i se cuvin din profiturile obtinute de Shakira. In 2010, aceasta a anuntat ca, in ciuda despartirii lor, vor continua sa faca afaceri impreuna, insa, in 2011 ea a dorit sa incheie lucrurile cu fostul iubit. De atunci, Antonio de la Rua spune ca nu a mai primit niciun ban.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search