About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 5 decembrie 2012

Zuzu Zuzu  /  19:36  /  ,   /  1 comment

Atunci cand vine vorba de arta si de obiecte cu adevarat pretioase, Lady Gaga nu mai tine cont de sumele de bani pe care le investeste. Mai ales cand este vorba de regele muzicii pop, Michael Jackson, pe care tanara compozitoare il admira.
Controversata artista a participat, in Beverly Hills, la o licitatie cu costumele ce i-au apartinut lui Michael Jackson, unde si-a insusit 55 de lucruri.
“Cele 55 obiecte ce le-am colectat astazi vor fi arhivate si ingrijite de catre experti, in spiritul dragostei pentru Michael Jackson, pentru curajul sau si pentru fanii de peste tot din lume.”, a postat cantareata pe twitter.
Mai mult, interpreta cantecului “ The edge of glory” intentioneaza sa faca un muzeu, dedicat celui ce a revolutionat muzica pop.
In urma licitatiei, s-au strans cinci milioane de dolari, ce vor fi donati in scopuri caritabile, iar printre obiectele ce au putut fi licitate s-au regasit o jacheta de piele din videoclipul “Bad”, vanduta cu 240.000 de dolari,  doua manusi de cristal vandute cu 192.000 de dolari, o pereche de blugi date cu 50.000 de dolari.
Michael Jackson a incetat din viata, in anul 2009, la varsta de 50 ani, dupa o supradoza cu propofol si sedative.

Un comentariu:

  1. Cel mai frumos era sa se faca un muzeu cu toate lucrurile care i-au apartinut lui michael jackson dar puterea banului vad ca este mai mare.

    RăspundețiȘtergere

Search