About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 4 decembrie 2012

Zuzu Zuzu  /  16:55  /  ,   /  No comments

Clipe de spaima pentru Printul William. Cum arata dupa ce a vegheat toata noaptea la spitalul in care e internata Kate
Pentru intreaga lume, vestea sarcinii Ducesei de Cambridge a adus bucurie, insa pentru Printul William, ultimele zile au fost un adevarat chin. Internata de urgenta din cauza greturilor puternice pe care le simte, Kate l-a tinut pe sotul ei cu sufletul gura.
Tanarul cuplu regal planuia sa le impartaseasca admiratorilor lor vestea ca urmeaza sa devina parinti in apropierea Craciunului, insa internarea neasteptata a Ducesei le-a dat putin planurile peste cap, ei fiind nevoiti sa confirme zvonurile care circula de luni bune in tabloidele internationale.
Este insarcinata in doar opt saptamani, insa dupa o masa luata in oras alaturi de sotul ei, Kate s-a simtit rau si a fost internata de urgenta, in aceste momente dificile William fiindu-i in permenanta aproape.
Dupa cateva ore de groaza pentru intreaga familie, DailyMail scrie ca Ducesa a inceput sa raspunda la tratamentul medicilor si sa se simta mai bine. Desi starea nu este extrem de grava, medicii prefera sa fie precauti si sa o tina internata inca putin pentru a se asigura ca nepotul Reginei va fi in siguranta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search