About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

duminică, 2 decembrie 2012

Zuzu Zuzu  /  14:29  /  ,   /  3 comments
Adele, fata cu album de diamant

Este oficial, Adele a intrat in liga regilor din muzica primind Discul de Diamant pentru vanzari record ale albumului "21" in SUA: 10 milioane de unitati.
Pentru piata de muzica, numarul este urias: cel mai recent album care a reusit sa atinga aceasta performanta este "Confessions" al lui Usher din 2004, care insa a depasit pragul de 10 milioane de unitati vandute in SUA abia in iulie 2012, adica la 8 ani de la aparitie. "21" a fost lansat in ianuarie 2011, deci distinctia vine la mai putin de doi ani de la punerea in vanzare.
Keith Caulfield de la revista Billboard declara ca nimeni nu s-ar fi gandit ca albumul va atinge un prag atat de urias si ca nu exista nicio reteta pentru a avea atata succes: "Fiecare album blockbuster are un set de circumstante unice care-l propuleaza la un asemenea statut si nu cred ca cineva s-ar fi asteptat ca '21' sa vanda atat de bine".
Totusi, cum a ajuns Adele la o asemenea popularitate? Un material sincer, emotionant, cu un prim single ("Rolling in the deep") devenit viral (va spuneam de miile de coveruri facute pe Youtube acum ceva timp). In plus, faptul ca piesele au atins un public mai matur, deci mai inclinati sa cumpere albume decat sa descarce single-uri de pe iTunes, a facut din "21" cel mai de succes album in SUA.

3 comentarii:

  1. Dap, este clar ca publicu matur v-a cumpara disc-uri pe care sa le asculte in masina si la cd-player, fata de tinerii care descarca Bieber sa-l asculte in itunes. Sunt fan Adele inca de la primele ei melodii, e super linistitoare vocea ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Are o voce extraordinara imi place mult de tot ...

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a pliat perfect pe Skyfall si de ce nu poate ar face coloana sonora si pentru urmatorul 007

    RăspundețiȘtergere

Search