About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

vineri, 5 septembrie 2014

Zuzu Zuzu  /  09:32  /  ,   /  No comments
Prezentatoara de televiziune Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la vârsta de 81 de ani. Informaţia a fost comunicată de fiica acesteia, Melissa Rivers.

Potrivit Washingtonpost.com, Joan Rivers a decedat joi, în New York, la ora locală 13:17 (20:17, ora României). Avea 81 de ani, iar săptămâna trecută suferise o operaţie la gât, după ce nu mai putea să respire.  Melissa, fiica sa, a emis un comunicat în care anunţa vestea tragică.

"Cu mare tristeţe vă anunţ decesul mamei mele, Joan Rivers. A murit înconjurată de familie şi prieteni apropiaţi. Doresc pe această cale ca împreună cu fiul meu să mulţumec colectivului medical care a avut grijă de ea în această perioadă pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Mulţumim şi celor care ne-au scris şi ne-au adresat mesaje de încurajare în ultimele zile. Cweea mai mare bucurie a mamei mele era să facă lumea să râdă. Chiar dacă este greu acum o să încercăm ca această ultimă dorinţă a ei să o împlinim în curând", au fost cuvintele Melissei, potrivit bbc.com.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search