About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

joi, 28 noiembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  17:52  /  , ,   /  No comments
Noi dezvaluiri incendiare din familia lui Kim Kardashian. Ce a declarat logodnicul vedetei la un post radio, de au ramas toti inmarmuriti
Kanye West a facut turul radio-urilor saptamana aceasta, fiind protagonistul unor interviuri incendiare, care i-au amuzat pe unii sau i-au socat pe altii, avand in vedere concluziile la care a ajuns artistul in ceea ce priveste familia lui si semnificatia ei pentru lume.
Cantaretul a acoperit toate subiectele posibile, de la Kim Kardashian la Michelangelo si a descris in cateva cuvinte importanta familiei lor pentru intreaga lume, inclusiv pentru presedintele Americii, ce semnifica sotia lui pentru el, care este statutul copilului lor in societate si nu in ultimul rand, cu ce mare personalitate a secolului al XV-lea se aseamana el.

In ceea ce priveste familia lui, Kanye West o considera pe sotia lui o copie fidela a lui Marilyn Monroe si este convins ca absolut toate brandurile din lume vor sa-si asocieze produsele cu imaginea ei. De asemenea, el este de parere ca fiica lor North este de departe la fel de importanta ca si micul print al Angliei, caci din punctul lui de vedere, familia lui este la acelasi nivel cu cea a printului William.

Mai mult decat atat, rapper-ul crede ca presedintele Americii se foloseste de numele lui si al lui Kim Kardashian pentru a obtine notorietate. “Motivul pentru care Obama mentioneaza numele noastre peste tot este evident. Noi suntem foarte importanti si el se foloseste de noi pentru a fi cool.”, crede cu tarie logodnicul controversatei Kim Kardashian.

Kanye West a incheiat sirul dezvaluirilor incendiare cu o descriere a propriei persoane, acesta considerandu-se un al doilea Michelangelo al acestor vremuri. “Eu sunt un fel de Howard Hughes! Sau David Stern! Pot fi comparat chiar si cu Steve Jobs! Oricum, acesta e un compliment pentru ei! Eu sunt precum Michelangelo, o noua versiune a lui.”, a fost declaratia finala a artistului, care a socat audienta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search