About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 6 noiembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  17:21  /  ,   /  No comments
Dupa ce a cucerit lumea muzicii pop cu hiturile ei care au rasunat in intreaga lume, Demi Lovato se va concentra de acum pe viata personala. Artista este pregatita pentru o schimbare mare in viata ei.

Se pare ca Demi Lovato s-a maturizat cu adevarat, iar la cei 21 de ani, artista vorbeste dechis despre posibilitatea de a avea copii in viitorul nu foarte indepartat. 

Dezvaluirea despre sarcina pe care toti fanii lui Demi Lovato au asteptat-o. Ce a spus artista
Cantareata va aparea in numarul din decembrie al revistei Latina si cu ocazia sedintei foto, Demi Lovato a acordat si un interviu, in care a povestit despre planurile ei de viitor. “Sunt o fata din Texas, asa ca instinctul de a avea copii destul de devreme exista. Din punctul meu de vedere deja consider ca e timpul pentru copii.”, a declarat vedeta. “Am toata viata inainte, asa ca trebuie sa iau usor lucrurile. Vom vedea cum va arata viata mea profesionala peste 5 ani, insa negresit pot spune ca ma vad in postura de mama peste 10 ani.”, a completat cantareata.

Demi Lovato a depasit perioada in care cariera era pe primul loc, dar si momentele in care problemele de sanatate au pus stapanire pe ea si a avut nevoie de ajutor din partea medicilor pentru a trece peste ele. Avand in vedere ca in momentul de fata, cantareata s-a impacat cu iubitul ei Wilmer Valderrama, aceasta este pregatita pentru a deveni mamica si pentru a-si petrece urmatorii ani din viata alaturi de actor. “Omul de langa mine trebuie sa ma faca sa rad. Pentru ca peste 20-30 de ani de acum incolo, scanteia dispare, insa daca esti cu cineva care devine cel mai bun prieten al tau, relatia va rezista.” Este de parere Demi Lovato.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search