About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 5 noiembrie 2013

Deşi a şocat o lume întreagă cu prestaţia sa de pe scena MTV VMA, Miley Cyrus susţine că este mândră de show-ul ei.
MILEY
Îmbrăcată doar în chiloţi şi sutien, artista a oferit un adevărat show erotic pe scena de la MTV Video Music Awards 2013, dansând cu limba scoasă si făcând mișcări provocatoare alături de cântăreţul Robin Thicke.
Se pare că solista a rămas în istorie cu ţinuta îndrăzneţă din cadrul premiilor MTV VMA, astfel nu ne explicăm de ce  atât de multe vedete şi-au dorit să se costumeze de Halloween în Miley Cyrus.
Paris Hilton
PARIS HILTON
Paris Hilton a intrat în atmosfera de Halloween şi s-a costumat în Miley Cyrus. Vedeta a purtat un costum identic cu cel purtat de Miley pe scena premiilor MTV VMA.
Kelly Ripa
kely ripa
Prezentatorii  Kelly Ripa şi Michael Strahan s-au amuzat şi s-au  costumat în Miley Cyrus şi Robin Thicke de Halloween.
Hugh Hefner
Cyrstal
Se pare că şi fondatorul revistei „Playboy“, Hugh Hefner a rămas impresionat de prestaţia lui Miley Cyrus din cadrul premiilor MTV VMA, încât şi-a rugat frumoasa soţie să se costumeze ca şi tânăra artistă.
Jenny McCarthy
limba miley
Miley Cyrus a ajuns costum de Halloween şi pentru Jenny McCarthy. Vedeta s-a costumat în „limba lui Miley Cyrus”, la emisiunea „The View”.
Joan Rivers
rs_634x1024-131028111721-634.joan-rivers-miley-cyrus.ls.102813_copy
Vedeta a ironizat-o pe Miley Cyrus şi s-a îmbrăcat precum artista. În plus, aceasta i-a imitat gesturile şi a încercat să adopte şi o coafură asemănătoare ca cea purtată de cântăreaţă.
Harry Styles
harryhballoween
Puştiul de la One Direction a ales o costumaţie destul de originală. Harry a îmbrăcat o pereche de pantaloni nude şi a încercat să imite gesturile vulgare ale artistei din timpul show-lui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search