About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 14 octombrie 2013

Zuzu Zuzu  /  15:47  /  ,   /  No comments
Miley Cyrus a renuntat la parul scurt si ras. Cum arata vedeta cu noul look
Cantareata a considerat ca a venit momentul schimbarilor in viata ei si a inceput cu look-ul ei. Miley nu a renuntat la culoarea parului, insa a optat pentru o noua coafura.
Miley este precum cameleonul si trece prin tot felul de transformari de la o zi la alta, iar in momentul de fata isi concentreaza atentia in mod deosebit asupra podoabei capilare. Vedeta se plictiseste repede de look-ul ei si pentru ca vrea sa fie mereu in centrul atentiei, isi surprinde fanii fie cu haine transparente, fioe cu aparitii complet goale, fie cu o noua infatisare.

In urma cu cateva zile, cantareata a publicat o fotografie pe o retea de socializare, in care s-a laudat cu faptul ca parul ei a crescut considerabil si acum il poate aranja in mult mai multe feluri. Miley s-a fotografiat singura si nu a uitat sa scoata limba, gest pe care il face frecvent pentru ca pozele sa nu mai fie asa de plictisitoare, dupa cum chiar ea a declarat intr-un interviu acordat recent.

“Parul meu e atat de lung!” a fost mesajul pe care artista l-a atasat fotografiei ce a strans sute de mii de like-uri si destul de multe comentarii din partea admiratorilor ei virtuali, carora Miley le dezvaluie adesea amanunte din viata ei personala, dar si profesionala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search