About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 21 octombrie 2013

Zuzu Zuzu  /  16:07  /  ,   /  No comments
Kate Middleton pastreaza memoria Printesei Diana vie. Ce gest al Ducesei a mers la inimile britanicilor si a infuriat-o pe Camilla
Au trecut 16 ani de la moartea Printesei inimilor, dar poporul britanic n-a uitat-o inca. Si se pare ca si actuala Ducesa de Cambridge vrea sa pastreze o legatura simbolica cu ea.
Kate, in varsta de 31 de ani, va pleca anul viitor intr-un turneu prin Australia impreuna cu Printul William si micutul Print George.

Desi datele acestor vizite oficiale nu au fost inca stabilite, se pare ca Ducesa s-a interesat si si-a angajat pentru toata durata sederii acelasi hair stylist care s-a ocupat si de Printesa Diana, pe vremea cand aceasta a vizitat Australia, in 1996.

Hair stylistul, in varsta de 43 de ani, se numeste Joh Bailey si a lucrat de-a lungul timpului cu numeroase vedete de prima mana, precum Elle Macpherson, Linda Evangelista, Olivia Newton-John sau Kylie Minogue. Acesta considera insa ca Printesa Diana a fost cea mai deosebita clienta a sa.

"Diana a fost cea mai eleganta si gratioasa femeie pe care ti-ai fi putut-o imagina. S-a distrat de minune in Sydney si era o fire foarte petrecareata. Statea pe scaun in timp ce o coafam si rasfoia revistele si citea tot ce scriau tabloidele despre ea. Apoi le arunca pe podea, fie dezgustata, fie razand. Era foarte constienta de ce imagine avea.", a povestit hair stylis-ul pentru un ziar australian.

Daca britanicii vor fi fara indoiala incantati sa afle ca viitoarea lor regina a facut aceasta alegere simbolica in memoria Dianei, Camilla Parker-Bowles, actuala sotie a Printului Charles si principala rivala a Dianei nu este de aceeasi parere.

Camilla a sperat ca trecerea timpului va sterge din memoria britanicilor imaginea Dianei, dar se pare ca nora ei are cu totul alte planuri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search