About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 23 octombrie 2013

Zuzu Zuzu  /  16:46  /  ,   /  1 comment
BOTEZUL PRINŢIŞORULUI George, UN EVENIMENT EXCLUSIVIST! Vezi CÂŢI INVITAŢI vor participa şi CINE SUNT NAŞII!
Botezul prinţişorului George, al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, care va avea loc astăzi va fi un eveniment cu caracter exclusivist, lista de invitaţi fiind extrem de restrânsă.
Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 87 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, în vârstă de 92 de ani, străbunicii prinţului George, vor fi prezenţi la această ceremonie intimă, la fel ca şi prinţul Charles, bunicul pe linie paternă, soţia acestuia, Camilla, şi prinţul Harry.

Bunicii pe linie maternă, Carole şi Michael Middleton, se vor afla şi ei în rândul invitaţilor, la fel ca fratele şi sora ducesei de Cambridge, James şi Pippa Middleton.

Părinţii prinţului George, în vârstă de trei luni, au ales şapte naşi de botez pentru fiul lor. Aceştia sunt în principal foşti colegi de şcoală şi prieteni vechi ai cuplului princiar britanic şi au fost invitaţi la rândul lor la ceremonie, alături de partenerii lor de viaţă.


Prinţul George va fi botezat la ora 14.00 GMT, de Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, în Capela Regală a palatului Saint-James din Londra. Ceremonia va fi privată, a precizat palatul Kensington.

Un comentariu:

  1. You've made some really good points there. I looked on the net for more information about
    the issue and found most individuals will go along with your views on this
    web site.

    My homepage: minecraft games

    RăspundețiȘtergere

Search