About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 10 septembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  19:05  /  ,   /  No comments
Vestea pe care toti fanii si-au dorit sa o auda. Ce surpriza le-a dezvaluit Demi Lovato
Admiratorii celebrei actrite si cantarete sunt in extaz, dupa ce aceasta a facut un anunt extrem de important. Putine tinere de varsta ei ar fi capabile de o astfel de reusita.
Demi Lovato, jurata a unui show TV care cauta talente printre tinerii dornici sa-si dezvolte o cariera muzicala, si-a surprins placut fanii cu ultima veste pe care a comunicat-o de curand. Cantareata in varsta de 21 de ani, care considera ca are suficienta experienta de viata pentru a o impartasi si celorlalti, a anuntat ca in acest moment scrie prima ei carte.

Demi Lovato, care a facut anuntul in cursul zilei de ieri, a dezvaluit si titlul cartii care va avea rolul unui ghid de inspiratie pentru cei ce o vor citi. Actrita isi va intitula prima carte din cariera ei de scriitoare "Staying Strong" si a fost extrem de incantata ca in sfarsit a venit momentul sa faca acest anunt.

Cartea va cuprinde 365 de citate, cate unul pentru fiecare zi din an, menite sa-i ghideze pe cititori sa aleaga directia cea mai buna in viata. Pentru fiecare citat in parte, Demi Lovato isi expune propria parere, din experienta acumulata pana acum si momentele de meditatie carora le dedica o parte din timpul ei.

"Sunt extrem de incantata de acest rezultat si sper ca veti citi cu placere cartea, care va va invata cum sa ramaneti puternici, indiferent de evenimentele din viata", a declarat Demi Lovato in urma anuntului conform caruia va lansa prima ei carte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search