About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

vineri, 20 septembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  17:06  /  ,   /  1 comment
Actriţa e din ce în ce mai stresată de obsesia presei pentru momentul când ea va deveni mamă. Iar o sursă apropiată vedetei dezvăluie eforturile ei disperate de a rămâne însărcinată la 44 de ani

Sursa citată de MailOnline susţine că Jennifer şi iubitul Justin Theroux au încercat fără succes să conceapă un urmaş încă de când s-au logodit, în august 2012. "Jen şi-a eliberat special mai mult timp în program, ca să se pregătească pentru maternitate. În lumina reflectoarelor, se ţine tare, dar e doar o mască, în spatele căreia ascunde disperarea de a fi mamă."

Comentariul vine imediat după apariţia pe piaţă a revistei Us Weekly, care anunţă pe copertă multa aşteptata sarcină a lui Aniston. Din păcate, purtătorul de cuvânt al actriţei a negat că aceasta aşteaptă un copil.

Că şi-ar fi dorit asta, e limpede. Dar frustrarea provocată de această neîmplinire i-ar putea afecta relaţia cu Theroux. Căci nunta lor se tot lasă aşteptată. Oare Jen şi-ar dori ca evenimentul să demareze odată cu vestea sarcinii?

Un comentariu:

  1. Ridiculous story there. What happened after?
    Good luck!

    Here is my web blog ... diet plans for women to lose weight (dietplansforwomentoloseweightfast.com)

    RăspundețiȘtergere

Search