About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 10 septembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  19:08  /  ,   /  No comments
Ingrijorator de slaba. Imaginea cu Taylor Swift care i-a alertat pe fanii ei
Taylor Swift, prezenta din nou pe covorul rosu. Desi tinuta a fost impecabila, fizicul cantaretei a pus multe semne de intrebare.
Cu ocazia festivalului de film international de la Toronto, vedetele au inceput sa curga pe covorul rosu. Taylor Swift nu a lipsit de la acest eveniment, iar fanii ei au fost in extaz la vederea cantaretei lor preferate. Desi nu a facut parte din distributia niciunui film, artista a reusit sa ajunga luni seara la premiera filmului "One Chance" din cadrul respectivului festival.

Taylor a avut o mica contributie la realizarea acestui film, in sensul ca una dintre melodiile alese de producatori pentru coloana sonora a filmului ii apartine artistei. Cu toate ca in centrul atentiei ar fi trebuit sa fie totusi protagonistii filmului, toti ochii au fost atintiti asupra lui Taylor Swift .

Cantareata in varsta de 23 de ani a avut o prezenta impecabila si a purtat cu stil o rochie alba, deasupra genunchiului, cu spatele gol, iar in ceea ce priveste incaltamintea a optat pentru o pereche de sandale inalte, argintii, care ii conturau glezna subtire. Aparitia ei a starnit totusi controverse, caci artista a afisat un corp slab si firav, numai piele si os. Atat talia, cat si mainile si picioarele au parut mult prea subtiri, semn ca Taylor are un program haotic, care o epuizeaza.
Machiajul tinerei cantarete a fost natural, vedeta optand pentru un contur la nivelul ochilor si un ruj roz pal pentru buze. Parul a fost prins simplu, intr-o coada de cal, iar singurele accesorii care au iesit in evidenta au fost cateva bratari pe mana stanga si o perechede cercei cu pietre.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search