About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 18 septembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  18:53  /  , ,   /  No comments
Katy Perry l-a detronat pe Robin Thicke din pozitia de no.1 odata cu lansarea piesei "Roar", insa artista nu se opreste aici.
Single-ul si videoclipul "Roar" s-au bucurat de un super-succes inca din prima zi de lansare, desi artista a fost acuzata la un moment dat de plagiat. Scandadul iscat in jurul primul single promovat de pe discul "Prism" nu a impiedicat-o pe cantareata sa isi croiasca drumul catre fruntea clasamentelor, unde s-a asezat confortabil de mai bine de doua saptamani.

Katy stie sa profite de atentia care i se acorda in acest moment! Astfel, artista a lansat piesa "Dark Horse", o colaborare cu Juicy J, despre care spune ca "nu este o piesa noua, ci doar un preview al albumul Prism". O credem pe cuvant, si te invitam sa asculti piesa mai jos.
Intr-un interviu recent acordat postului MTV, cantareata a declarat: "Versurile piesei au sunt usor magice si intunecate. Este ca si cum eu as fi o vrajitoare si il avertizez pe acest barbat sa nu se indragosteasca de mine. In cazul in care acest lucru se va intampla, eu voi fi marea lui iubire". 


In prezent, Katy si piesa ei "Roar" se afla pe pozitia 1 in topul Billboard Pop Song, aceasta fiind a zecea oara cand reuseste aceasta performanta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search