About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

joi, 19 septembrie 2013

Zuzu Zuzu  /  14:58  /  ,   /  No comments
Cântăreaţa Britney Spears a anunţat că se mută Las Vegas pentru doi ani, după ce a semnat un un contract de 15 milioane de dolari pe an cu cazinoul Planet Hollywood.
Britney va susţine o serie de 50 de concerte pe an şi va primi, în medie, 310.000 de dolari pentru fiecare reprezentaţie, relatează starpulse.com.

„Iubesc Vegasul! Energia de aici este foarte bună. Voi cânta hit-urile mele şi voi introduce şi o parte dintre piesele noi în spectacol, pentru a-l menţine proaspăt”, a declarat Britney.

Cântăreaţa a mărturisit că atmosfera concertelor va fi apropiată de cea dintr-un club.

„Ne dorim ca oamenii să poată veni şi să se simtă bine, ca şi când ar fi o parte din spectacolul meu”, a mai adăugat ea.

Solista a lansat un nou single, intitulat „Work Bitch”, în colaborare cu Will.i.am şi Anthony Preston, şi  În plus, solista a colaborat cu Miley Cyrus pentru piesa “SMS (BANGERZ)“, single ce va fi lansat în perioada următoare. Britney Spears pregăteşte cel de-al optulea album din carieră, care va fi lansat la 3 decembrie, în ziua în care vedeta va împlini 32 de ani.
Cântăreaţa americană,  în vârsta de 31 de ani, s-a despărţit la începutul acestui an de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate. În luna martie, artista s-a cuplat cu David Lucado, un avocat cu patru ani mai tânăr decât ea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search