About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

duminică, 5 mai 2013

Zuzu Zuzu  /  17:30  /  ,   /  No comments
Kate Middleton se opune relatiei Printului Harry. Vezi motivul pentru care Ducesa nu o vrea pe iubita cumnatului ei in familie
Printul Harry a fost multa vreme un petrecaret, dar se pare ca insuratoarea fratelui sau mai mare l-a potolit. Harry are o relatie de un an cu o membra a inaltei societati britanice, Cressida Bonas, si lucrurile par din ce in ce mai serioase intre cei doi

Intr-atat de serioase, de fapt, incat unii membrii ai familiei regale il incurajeaza pe Harry sa faca marele pas si sa-si legalizeze relatia cu Cressida. Kate, insa, nu este de aceeasi parere.

Ducesa de Cambridge are o relatie foarte apropiata cu Harry si il iubeste mult, dar nu are incredere in intentiile Cressidei. Potrivit unor apropiati de-ai Ducesei, lui Kate ii este teama ca blonda, in varsta de 24 de ani, s-ar putea folosi de Harry pentru a intra in Familia Regala.

Suspiciunile lui Kate in legatura cu familia Cressidei au la baza motive cat se poate de personale. Sora Cressidei, Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe, a avut o relatie amoroasa cu Printul William inainte ca Kate sa apara in viata lui. Se pare ca relatia s-a incheiat pentru ca tanara voia sa fie libera si nu isi dorea ca viata ei sa fie guvernata de Palat.

Kate stie insa ca William va avea mereu sentimente fata de Isabella, asa ca ideea ca sora ei, Cressida, sa devina o membra a familiei nu ii este, evident, pe plac. Desi Ducesa tine la fericirea lui Harry, daca el s-ar casatori cu Cressida, Kate si Isabella ar deveni cumnate, ceea ce ar fi destul de bizar. In plus, ca orice femeie obisnuita, lui Kate nu ii place ideea ca sotul ei sa intre permanent in contact cu o persoana care i-a fost iubita la un moment dat.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search