About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

joi, 2 mai 2013

Zuzu Zuzu  /  14:39  /  ,   /  No comments
Kate Middleton scoate ghearele si isi arata latura neingaduitoare. Ce i-a interzis Camillei Parker-Bowels sa mai faca
Mai este atat de putin timp pana la nasterea mostenitorului Marii Britanii, iar Ducesa de Cambridge a inceput deja sa ia decizii cruciale referitoare la bebelus si la cum va fi viata ei incepand cu venirea pe lume a acestuia.

Astfel, prima mare decizie pe care a luat-o Kate este aceea de a-i interzice Camillei Parker-Bowles sa se implice in vreun fel in cresterea copilului sau chiar sa-l viziteze.

Potrivit celui mai recent numar The Globe, Ducesa a fost extrem de transanta si a spus ca sotia Printului Charles nu se va apropia de cel mic atata timp cat ea nu va permite acest lucru. Editorii motiveaza decizia amintindu-le cititorilor de conflictele dintre Camilla si Kate si cred ca uneltirile constante ale soacrei au determinat-o pe tanara sa ia hotararea aceasta.

Daca sunt sau nu doar niste zvonuri ramane de vazut, insa stirea ar putea fi intr-o oarecare masura adevarata, mai ales daca ne gandim ca Ducesa a hotarat sa nasca la casa parintilor ei.

Ea va petrece ultima perioada a sarcinii acolo si va naste chiar la un spital local, iar primele luni din viata bebelusului vor fi petrecute alaturi de familia Middleton, unde Camilla nu are ce sa caute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search