About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

marți, 30 aprilie 2013

Zuzu Zuzu  /  16:19  /  ,   /  1 comment
Secretul picioarelor incredibil de subtiri ale lui Taylor Swift, in sfarsit dezvaluit! Unde a fost surprinsa cantareataPicioarele ei sunt centrul de interes al multora dintre tinutele de scena pe care le poarta in ultimul ei turneu. Duminica, paparazzi au descoperit cum reuseste starul country-pop sa le tina intr-o forma de invidiat.

Cantareata, in varsta de 23 de ani, a fost surprinsa plecand de la sala de sport a lui Tracy Anderson din Studio City, California.

Taylor, care are 1.80 m inaltime, parea cu siguranta intr-o forma fizica de zile mari atunci cand a iesit de la sala de fitness. Starul caountry si-a scos in evidenta picioarele parca nesfarsite printr-o pereche de pantaloni scurt, negri, pe care i-a combinat cu un maiou negru Nike.


O pereche de tenisi gri cu roz, un hanorac gri si o geanta din piele, maro, i-au completat tinuta. Taylor a mai purtat, de asemena, o pereche de ochelari de soare negri, marca Ray-Ban Wayfarer. Multe vedete de la Hollywood folosesc serviciile celei mai cunoscute antrenoare de vedete pentru a slabi, dar se pare ca starul country vrea doar sa-si mentina silueta de invidiat.

Un comentariu:

  1. Hello i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this piece of writing i thought
    i could also make comment due to this sensible
    piece of writing.

    my weblog - minecraft games

    RăspundețiȘtergere

Search