About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

duminică, 28 aprilie 2013

Zuzu Zuzu  /  18:23  /  , ,   /  1 comment

Justin Bieber a dat cărţile pe faţă! După ce s-au despărţit şi împăcat în nenumărate rânduri, cântăreţul a ţinut să-şi anunţe numeroşii fani că el şi Selena Gomez formează din nou un cuplu.


Se pare că cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată! Bieber a postat o fotografie intimă pe Instagram. În imagine, iubita lui, Selena Gomez, îl ţine în braţe drăgăstos, din spate. Solistul piesei "Baby" a pozat la bustul gol, în faţa laptopului.
În dreptul fotografiei, cântăreţul a adăugat şi un comentariu care clarifică situaţia. "Ai cântat prea mult, iubitule... vino să ne îmbrăţişăm!", îl îndeamnă Selena.
Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite, a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.




Un comentariu:

  1. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished
    to say that I have really enjoyed browsing your
    blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very
    soon!

    Here is my homepage :: minecraft games

    RăspundețiȘtergere

Search