About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

luni, 22 aprilie 2013

Zuzu Zuzu  /  18:14  /  ,   /  No comments

foto: hepta
Jennifer Aniston este în al nouălea cer. Revista americană Star anunţă încă de pe copertă că actriţa a reuşit, în sfârşit, după doi ani de tratamente de fertilizare în vitro, să rămână gravidă. Astfel, ea va deveni mamă, pentru prima dată, la vârsta de 44 de ani.


Jennifer Aniston şi logodnicul ei Justin Theroux se pregătesc să devină, pentru prima dată, părinţi. Deşi se află în toiul pregătirilor de nuntă, ce urmează să aibă loc peste câteva săptămâni, revista americană Star anunţă încă de pe copertă că frumoasa actriţă va fi o mireasă cu burtică de gravidă.

Potrivit publicaţiei, Jennifer a început tratamente de fertilizare in vitro la doar şase luni după ce a început să se vadă cu Justin şi, în sfârşit, a reuşit să rămână însărcinată. “Când a auzit că tratamentele au funcţionat şi că va avea un copil, a izbucnit în lacrimi de fericire. Înseamnă foarte mult pentru ea”, a declarat o sursă pentru Star, precizând că actriţa şi logodnicul ei sunt în al nouălea cer, iar Justin îi adoră formele de graviduţă. Jennifer Aniston şi logodnicul ei sunt împreună din primăvara anului 2011 şi urmează să devină, în curând, soţ şi soţie.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search