About

https://ladys.ro/a/HTf5bwTn,b
Follow us on Twitter Subscribe to RSS Subscribe via Email

miercuri, 2 ianuarie 2013

Zuzu Zuzu  /  11:19  /  ,   /  3 comments

Orice eveniment important este, pentru divele de la Hollywood, un prilej de a-şi etala ţinutele de gală, însă uneori au optat pentru rochii care nu le-au avantajat deloc.
Unele alegeri vestimentare ale vedetelor din showbiz-ul internaţional au fost total neinspirate şi au atras după sine criticile specialiştilor în modă. Iată câteva dintre vedetele care au avut ghinionul să apară la categoria „prost îmbrăcate" în anul 2012.
Globurile de Aur
Kelly Osbourne, fiica binecunoscutului rocker Ozzy Osbourne, a avut o rochie nepotrivită, spun criticii de modă. Ea a ales o rochie albastră în stil sirenă, creată de Zac Posen, care nu a avantajat-o deloc.
Kelly Osbourne - Globurile de Aur, 2012. (Foto: AFP)
Sarah Michelle Gellar a fost şi ea una dintre vedetele neinspirate în alegerea ţinutei. A optat pentru o rochie creată de Monique Lhullier. Croiala rochiei ample în două culori - alb şi albastru - nu i s-a potrivit.
Emily Watson a intrat şi ea la categoria „aşa nu", criticii fiind de părere că nu a făcut cea mai fericită alegere atunci când a decis să-şi accesorizeze rochia de culoare nude cu un colier în aceleaşi tonuri.
Oscar
Missi Pyle, actriţa cunoscută din serialul „The mentalist", a fost în fruntea listei la categoria „cea mai neinspirată apariţie la Oscar". Rochia bleu din voal, cu strasuri, a fost catalogată drept ieftină şi neadecvată unui astfel de eveniment.
Anna Faris a fost şi ea criticată pentru modul în care s-a prezentat pe covorul roşu. A avut o rochie neagră, cu paiete, creată de Diane von Furstenberg, care nu a avantajat-o deloc.
Emmy
Actriţa Julianne Moore a purtat o ţinută Christian Dior, considerată ţipătoare. Forma şi culoarea galben-intens nu au pus-o în cea mai favorabilă postură din punct de vedere vestimentar.
Claire Danes a ales şi ea tot o rochie de culoare galbenă, creaţie Lanvin, despre care s-a spus că arăta ca o draperie. Ţinuta a fost considerată una nepotrivită evenimentului.
Actriţa Ashley Judd nu a fost neapărat criticată pentru rochia Carolina Herrera de culoare roz-mov. Vedeta şi-a atras comentarii nefavorabile mai degrabă pentru părul coafat într-un coc „înţepenit".
Grammy
Cântăreaţa Fergie, de la "Black Eyed Peas", a ales o rochie din dantelă de culoare portocalie prin care se vedea tot. A fost ţinta criticilor de modă pentru faptul că a ales lenjerie de culoare neagră în locul unei lenjerii de culoare nude pe sub creaţia Jean Paul Gaultier.
Katy Perry a îmbrăcat o ţinută de culoare bleu la care şi-a asortat până şi părul, vopsit în albastru puternic. Criticii de modă au fost de părere că s-a pregătit mai degrabă pentru un carnaval decât pentru un eveniment de asemenea anvergură.
Nicki Minaj s-a costumat în măicuţă sau... Scufiţa Roşie. A purtat o ţinută de culoare roşie marca Versace, care a fost catalogată ca fiind total neinspirată.

3 comentarii:

  1. Wow! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different topic but it has pretty much
    the same page layout and design. Outstanding choice of colors!


    Check out my blog: minecraft games

    RăspundețiȘtergere
  2. I am sure this article has touched all the internet users, its really really nice post on building up new website.


    Here is my weblog :: JoyeSBernardoni

    RăspundețiȘtergere
  3. Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
    Very helpful info specially the last part :) I care
    for such information much. I was seeking this particular information for a long
    time. Thank you and best of luck.

    Here is my site; CletusPFipps

    RăspundețiȘtergere

Search